Προσφορές που σας φέρνουν κοντά μας!

Ο καθένας από εμάς έχει την ανάγκη να ξεφεύγει από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και να χαλαρώνει συχνότερα από την προκαθορισμένη ανάπαυλα μια αργίας ή των γιορτών.

Για το λόγο αυτό, σκεφτήκαμε να σας δώσουμε μια ακόμη αφορμή να επισκεφθείτε το Marathia Hotel και να απολαύσετε την ηρεμία και τη χαλάρωση που αναζητάτε, παρέχοντας ένα ιδιαίτερο πακέτο προσφορών για off season αποδράσεις!

Πάρτε το ταίρι σας και επισκεφθείτε το ξενοδοχείο μας για μία, δύο ή τρεις διανυκτερεύσεις και εκμεταλλευτείτε την αντίστοιχη έκπτωση στη διαμονή σας, σε συνδυασμό με το ιαματικό τζακούζι και το μασάζ για δύο άτομα. Φυσικά, από το «μενού» της προσφοράς δε λείπει το πρωινό σας!

Γνωρίστε την χαλάρωση, αναζωογονήστε το σώμα και τη σχέση σας και να ζήστε την ηπειρώτικη εμπειρία, γνωρίζοντας ανθρώπους, τοπία, μυρωδιές και τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης.

  • 1 Διανυκτέρευση για 2 άτομα, με Τζακούζι & Μασάζ για 2 και πρωινό, αρχική τιμή 100€, με 20% έκπτωση, τελική τιμή 80€
  • 2 Διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, με Τζακούζι & Μασάζ για 2 κάθε μέρα και πρωινό, αρχική τιμή 230€, με 30% έκπτωση, τελική τιμή 160€
  • 3 Διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, με Τζακούζι & Μασάζ για 2 κάθε μέρα και πρωινό, αρχική τιμή 345€, με 40% έκπτωση, τελική τιμή 200€

*Η προσφορά ισχύει κατόπιν συνεννόησης

Δείτε τις αξιολογήσεις στο Booking.com
Δείτε τις αξιολογήσεις στο Tripadvisor.com
Δείτε τις αξιολογήσεις στο Facebook